Vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer direct!

Mechanical Engineer Machinebouw

Als Mechanical Engineer treed je op als ingenieur voor nieuwe én bestaande machines en installaties. 

Account Manager

Wil jij kwalitatief hoogstaande technische oplossingen verkopen? Klanten tevreden stellen door goed te kunnen én willen luisteren. Heb jij een goed analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden? 

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van serivce en installatie werkzaamheden aan machines of AGV (Automated Guided Vehicles) oplossingen.

Metaalbewerker

Als allround metaalbewerker verricht je zelfstandig constructiewerk volgens instructies en tekeningen. Je bent daarnaast bezig met plaatwerk zoals knippen en kanten.

BBL Werkplek

Heb jij affiniteit met de techniek en wil je dit graag combineren met werken en leren? Volg jij een MBO of HBO technische opleidingen en ben jij op zoek naar een stage of BBL werkplek? Dan zijn wij opzoek naar jou!

(Afstudeer-) Stage Machinebouw

Zoek jij een uitdagende en leerzame stageplaats voor je technische opleiding? Neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden je een boeiende stage met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Open Sollicitatie

Staat jouw functie er niet bij? Stuur een open sollicitatie! Wellicht zien we mogelijkheden in ons bedrijf op basis van jouw ervaring en kennis.

Enthousiast geworden?

Wil jij meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruitment afdeling.

Hoe solliciteer je?

Klik op een ‘solliciteren’ knop op deze website. Volg de instructies op of stel een vraag.