Over ons

Berkvens Greenhouse Mobility is hét toonaangevende bedrijf voor hoogwaardige en efficiënte interne transport oplossingen voor de glastuinbouw.

Missie

Kernkwaliteiten

Innovation centre


Bekijk alle producten

 

Innoveren in de Glastuinbouw

Over ons

Missie

We willen het meest vooruitstrevende premiummerk zijn met de beste klantervaring. We garanderen de hoogste gebruiksvriendelijkheid en de meest robuuste mechanische oplossingen voor de glastuinbouw. Onze passie ligt bij de creatie van een absoluut topproduct met ergonomisch design. Hierbij kijken we verder en denken met de gebruikers mee.

‘Eens een Berkvens, altijd een Berkvens’. Dat klinkt wellicht hoogdravend, toch is het dat niet. Onze telers beamen het verschil met andere merken en als hun medewerkers mogen kiezen, kiezen ze ‘een Berkvens’. Dat motiveert ons om vast te houden aan onze focus op R&D en kwaliteit. We willen het merk zijn dat het hoofd boven het maaiveld uitsteekt en pioniert op exclusiviteit.

Innovatieve glastuinbouw oplossingen

Onze kernkwaliteiten

Innovatie en R&D

De innovatie is gericht op arbeidsbesparing, eenvoudige gewasverzorging en oogsten én efficiënter transport naar de verpakkingshal.

Topkwaliteit

De lange levensduur van onze producten bewijst onze topkwaliteit. Gebruiksgemak en lage onderhoudskosten zien we terug in onze bewezen techniek en ergonomische designs.

Toekomst

Onze missie verwoordt het toekomstperspectief: “We willen het meest vooruitstrevende premiummerk zijn met de beste klantervaring.” We kennen de markt en zetten de trends.

Passie en vakmanschap

Onze jarenlange ervaring in de glastuinbouw samen met onze technische achtergrond is de drijfveer voor productoptimalisatie.

Op zoek naar nieuwe kansen? Bekijk onze vacatures

 

Innovation centre

De uitstraling van je werkplek bepaalt waar je voor staat. Vandaar dat we investeren in onze (productie)faciliteiten. In ons nieuwe innovation centre vind je onder andere onze R&D afdeling èn een moderne, ruime en lichte werkplaats. Van alle gemakken voorzien. Zodat iedereen hier met veel plezier en gemotiveerd kan werken.

Topkwaliteit

De lange levensduur van onze producten bewijst onze topkwaliteit. Gebruiksgemak en lage onderhoudskosten zien we terug in onze bewezen techniek en ergonomische designs.

Kortom, ondernemers die ‘Up en forward’ willen, kiezen Berkvens Greenhouse Mobility.

Wat is het succes van onze klanten?

Onze producten

Het verbeteren van de productiviteit is dé succesbepalende factor binnen de sector. We kennen de markt en zetten de trends. Samen met telers komen we tot oplossingen, bekijk onze producten.

Ook werken bij Berkvens?