Vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer direct!

Mechanical Engineer Machinebouw

Als Mechanical Engineer treed je op als ingenieur voor nieuwe én bestaande machines en installaties. 

Account Manager

Wil jij kwalitatief hoogstaande technische oplossingen verkopen? Klanten tevreden stellen door goed te kunnen én willen luisteren. Heb jij een goed analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden? 

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van serivce en installatie werkzaamheden aan machines of AGV (Automated Guided Vehicles) oplossingen.  

Werkvoorbereider / Supply Chain Medewerker

Als werkvoorbereider/supply chain heb je een dubbele taak. Je houdt je namelijk bezig met de inkoop van producten maar ook met de voorraad in het magazijn. Jij checkt namelijk de voorraad en besteld dit bij onze leveranciers.

Voorman Assemblage Monteur

Als Voorman Assemblage Monteur M&E ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het assembleren van machines of logistieke oplossingen. Je monteert met je team voornamelijk mechanische, pneumatische, motorische of elektrische componenten.

(Afstudeer-) Stage Machinebouw

Zoek jij een uitdagende en leerzame stageplaats voor je technische opleiding? Neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden je een boeiende stage met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we je wellicht een mooie job aan!

Open Sollicitatie

Staat jouw functie er niet bij? Stuur een open sollicitatie! Wellicht zien we mogelijkheden in ons bedrijf op basis van jouw ervaring en kennis.

Hoe solliciteer je?

Klik op een ‘solliciteren’ knop op deze website. Volg de instructies op of stel een vraag. 

Enthousiast geworden?

Wil jij meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruitment afdeling.