Vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer direct!

Mechanical Engineer Machinebouw

Als Mechanical Engineer treed je op als ingenieur voor nieuwe én bestaande machines en installaties. 

Vestigingscontroller

Als vestigingscontroller is geen dag hetzelfde. Je belangrijkste taak is om de afdelingen de financieel directeur te voorzien van de juiste en volledige financiële informatie. Daarnaast verricht je dagelijks taken die voortkomen uit de financiële processen. 

Magazijn- en expeditie medewerker

Als magazijn- en expeditie medewerker beheer en verzorg je de ontvangst en verzending van goederen en machines. Daarnaast coordineer je het laden en transport van de uitgaande goederen. 

Administratief Medewerker (-ster)

Als administratief medewerker (-ster) ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig controleren, invoeren en verwerken van de offertes en opdrachtbevestigingen in (financiele) administratie van de organisatie. 

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet bij? Stuur een open sollicitatie! Wellicht zien we mogelijkheden in ons bedrijf op basis van jouw ervaringen en kennis.

(Afstudeer-) Stage Machinebouw

Zoek jij een uitdagende en leerzame stageplaats voor je technische opleiding? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een boeiende stage met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we je wellicht een mooie job aan.

Stel een vraag

Solliciteer direct en stuur je CV met motivatie naar personeelszaken@berkvensgm.nl. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Voor vragen kun je contact opnemen met Eric Voogt via bovenstaand e-mail adres of bel naar 0493-670 087.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Privacy

    Hoe solliciteer je?

    Klik op een ‘solliciteren’ knop op deze website. Volg de instructies op of stel een vraag. 

    Enthousiast geworden?

    Wil jij meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruitment afdeling.